AgendaSizeSummitCountyFinalLogo

 

AGENDA

SUMMIT COUNTY COUNCIL

Wednesday, January 17, 2018

NOTICE is hereby given that the Summit County Council will meet in session

Wednesday, January 17, 2018, at the

Sheldon Richins Building, 1885 West Ute Blvd, Park City, UT 84098

(All times listed are general in nature, and are subject to change by the Council Chair)


11:00 AM – 12:00 PM
- Council Members to attend the EV Fast Charging Ribbon Cutting Event; Lisa Yoder  Invitation

12:00 PM – Travel to Public Safety Communications Center (25 min)

12:25 PM – Site visit to Public Safety Communications Center, located at 6300 Justice Center Road, Park City, Utah; Justin Martinez (30 min)

12:55 PM – Travel to Richins Building (25 min)

1:20 PM Closed Session – Property acquisition (30 min); Personnel (1 hour 15 min)

3:05 PM - Move into auditorium (10 min)

3:15 PM Work Session

1) Pledge of Allegiance

2) 3:15 PM - Presentation regarding wattsmart Communities Program offered by Rocky Mountain Power; Chad Ambrose and Clay Monroe (45 min)   Staff Report      Presentation

3) 4:00 PM - Introduction of Calendar of Events for the issuance of 2018 Transportation Sales Tax Bonds; Matt Leavitt (15 min)    Calendar of Events     Interest Rate Trend Revenue Bond Index     Transportation Bonds        

4:15 PM Convene as the Governing Board of the Snyderville Basin Special Recreation District

1) Discussion and possible approval of a Trail Easement by and among Utah Athletic Foundation and Snyderville Basin Special Recreation District; Bob Radke (15 min)    Trail Easement

Dismiss as the Governing Board of the Snyderville Basin Special Recreation District

4:30 PM Consideration of Approval

1) Council Comments

2) Manager Comments

3) Consideration and possible approval of Memorandum of Understanding between Summit County and Rocky Mountain Power for participation in the plan development phase of the Wattsmart Communities Program; Lisa Yoder     Staff Report and Memorandum of Understanding

4) Appoint members to serve on the North Summit Recreation Special Service District   Appointments

5) 5:00 PM – Discussion and possible approval of appeal of Colby School conditional use permit; Appellants: Joe Wrona, representing Andrew Levy, and Park West Preservation Coalition; Ray Milliner, County Planner (90 min) (break for public input at 6:00 p.m.)    Staff Report     Presentation     Hoffvest Response to Appeals    Info from Appellant Joe Wrona on behalf of Andrew Levy     Info from Appellant Park West Preservation Coalition

6:00 PM Public Input

One or more members of the County Council may attend by electronic means, including telephonically or by Skype. Such members may fully participate in the proceedings as if physically present. The anchor location for purposes of the electronic meeting is the Sheldon Richins Building auditorium, 1885 W. Ute Blvd., Park City, Utah

Individuals with questions, comments, or needing special accommodations pursuant to the Americans with Disabilities Act regarding this meeting may contact Annette Singleton at (435) 336-3025, (435) 615-3025 or (435) 783-4351 ext. 3025

Posted: January 12, 2018