AgendaSizeSummitCountyFinalLogo

AGENDA

SUMMIT COUNTY COUNCIL

Monday, November 4, 2019

NOTICE is hereby given that the Summit County Council will meet in special session

Monday, November 4, 2019, at the

Sheldon Richins Building, 1885 West Ute Blvd, Park City, UT 84098

(All times listed are general in nature, and are subject to change by the Council Chair)

8:30 AM Work Session

1) Pledge of Allegiance

2) Budget Presentations:

i. 8:35 AM - Capital Projects; Derrick Radke (20 min)   Presentation

ii. 8:55 AM - Roads; Derrick Radke (15 min)

iii. 9:10 AM - Weeds; Derrick Radke (20 min)

iv. 9:30 AM - Engineering; Michael Kendell (15 min)   Presentation

v. 9:45 AM - Transportation Planning/Transit District; Caroline Rodriguez (30 min)   Presentation

vi. 10:15 AM - Justice Court; Shauna Kerr (15 min)   Presentation

vii. 10:30 AM - Attorney; Margaret Olson (15 min)  Presentation

viii. 10:45 AM - Public Defender; Janna Young (10 min)   Presentation

10:55 AM Consideration of Approval

1) Discussion and possible adoption of Community Wildfire Preparedness Plan; Bryce Boyer and Chris Crowley (30 min)    Staff Report   Presentation

11:25 AM – Move to Room 133

11:35 AM Closed Session – Property Acquisition (60 min)

One or more members of the County Council may attend by electronic means, including telephonically or by Skype. Such members may fully participate in the proceedings as if physically present. The anchor location for purposes of the electronic meeting is the Sheldon Richins Building auditorium, 1885 W. Ute Blvd., Park City, Utah

Individuals with questions, comments, or needing special accommodations pursuant to the Americans with Disabilities Act regarding this meeting may contact Annette Singleton at 435-336-3025

Posted: October 31, 2019